Min och Emmas gemensamma kontaktannons (skriven 2007).

   

Vi söker en man och en pojke i samma kropp. En man som kan vara känslosam, utan att beté sig som en tjej. En man som har förmågan att sympatiskratta och har sinne för humor (all slags humor!). Någon som kan köpa chips till oss när vi är bakis, och hålla upp vårt hår när vi spyr. Någon som på allvar tycker att våra brister är vår charm.

   

Du ska ha egna intressen och kunna säga "det är lugnt älskling, jag har massor att göra", när vi vill dricka vin med varandra på en måndag kväll. Och istället för att bli svartsjuk om någon raggar på oss, så vill vi att du tryggt lutar dig tillbaka och tänker "det är ändå mig hon går hem med!". Du ska också alltid vara sugen när vi är det.

   

Du ska vara lite oförutsägbar. Inte bara ge oss presenter när du har dåligt samvete eller göra saker i gengäld, utan på helt eget initiativ vara lite sådär vardags-sweet. Du ska vara glad för våran skull och tycka att det är sött när vi är "blonda", men du ska tycka att det inte spelar någon roll om vi blir brunetter. Helst ska du insistera på att vi är som vackrast när vi är osminkade, oklädda och helt jävla naturliga.

   

Du ska vara enkel och du ska vilja bli pappa till våra barn, men du ska inte göra några produktionsförsök, förrän vi själva är helt redo för sådanna aktiviteter.