hi, oh it´s you... what´s your name, strawberry?

som ni kanske märker då jag inte brukar skriva här mer än en gång i halvåret, & nu skriver två inlägg på en kväll... så har jag inte så mycket att göra.
har förbrukat all energy på mafiawars så där kan jag inte heller hänga, inte för att jag brukar spela det speciellt mycket (intalar jag mig själv)
väntar på att idol ska laddas hem så jag får känna att jag hänger någorlunda med i de svenska traditionerna, dock har mina favoriter redan åkt ut.

tror att jag inte är ensam när jag skriver att man verkligen önskar att man var en av dom. att stå där på slutaudition, få ett leende av bagge & ett du går vidare till sthlm. en lite pinsam dröm för en annan som absolut inte kan sjunga, samtidigt som man har tryouts med sig själv i duschen efter varje avsnitt & tänker, fan den här låten gör jag ju bra, jag kanske skulle platsa ändå, är ni med?


jag har hunnit med NY också

med dessa tjejer

det var underbart

jag vill bo där när jag blir stor

freeride

befinner mig i: orkanger/norge, sambo/tedrickare/höstpromenerare/kock/bilägare med sötmalin.

gör/jobbar med: min första dag på G-Sport iklädd min väldigt gröna jobbtröja var underbar. klockren butik med härlig personal & jag fick lära mig idag att dammråtta på norska är något i stil med "blommekanin". jag & bozze (pizzagrå turkåk till mazda från 89 som går som ett spjut) åker till jobbet i 160km/h.

gjorde i helgen: åkte hem till östersund för att där möta upp gärngänget bestånde av chaufförchefsJonas, MaxiKalle & SveperEnWirreNerTillÖrebroLars, jag & malin lutade oss tillbaka & blev underhållen av billekar & skön musik.
vi begav oss till örebro för att hälsa på & sova på golv hos sandra & jimmy som är nyinflyttad. en otroligt skön helg med ett gäng härliga människor. kommer jag att leva länge på.

planerar: en resa till härliga chamonix, när, hur & för vilka pengar då är en senare fråga, men dit vill jag. längtar efter alper, googles, puder & pubbar. blev medlem på freeride idag, grym sida.



jag har även en ny idol
JonLajoie- regular everyday normal guy. den spelas flitigt.




malin: ska bli spännande att läsa ditt första inlägg för i år
emma: jepp, det kommer att bli awesome

RSS 2.0